Лазерна технология Пулсар в Сплендид

 Лазерната технология в последните години се развива доста скоростно.Има много машини на пазара в света на красотата.Лазерната епилация, която ще ви предложим в Сплендид спа и бюти е с марката ПУЛСАР!

 Иновативна Американска технология разработена съвместно с Британски инженери. Новата технология позволява премахване на нежеланото окосмяване от всички типове кожа (от 1-ви до 6-ти фототип според скалата на Fitzpatrick) през цялата година. Необходими са между 6 и 8 посещения,за да намалее,изчене окослмяването в третираната зона.

П УЛСАР Диоден Лазер работи в уникалния по своята ефективност и безопасност BURST режим! Този режим означава, че се излъчва пакет импулси вместо единичен импулс. Тази технология позволява концентрирането на топлинна енергия във фоликула на косъма без да се нагряват околните тъкани.

 Друга иновация на Пулсар е възможността за регулиране честотата на излъчваните пакети импулси. Тя позволява прецизна обработка на зоните на лицето с единични пакети импулси и бързо покриване на големите зони (гръб, крака) с честота до 10 пакета импулси в секунда.

 ПУЛСАР Диоден Лазер предлага и програма за лазерно-подмладяване. При този режим се подобрява текстурата на лице, шия, деколте, стимулира се регенерирането на колагена и фибробластите в зоната на лицето.

 Описание:

 Машината използва специален диоден лазер 808nm с широк импулс, който прониква до фоликула на косъма. Използвайки принципа на селективното поглъщане на светлината, позволява нагряването на косъма и космения фоликул до необходимата температура за ефективното му отстраняване. Когато лазера излъчва се включва охлаждаща система за защита на кожата и я защитава от прегряване за постигане на сигурна и комфортна процедура.

Приложение:

 За бърза, сигурна и безболезнена епилация на всички типове кожа и зони като лице, ръце, мишници, гърди, гръб, бикини, крака и др.

 Предимства:

 1. Висок интензитет на изходната светлинна енергия до кожата.

 2. Super touch охлаждащ механизъм за комфорт на процедурата.

 3. Голяма работна глава и високо-честотно сканиране за по-добра ефективност на процедурата.

 4. Auto-lock механизъм за защита на клиента по време на процедурата.

 5. Изотермален компресор за сигурна и стабилна температура на вградения охлаждащ механизъм.

 6. Самоконтрол и автоматичен защитен механизъм за сигурност и стабилност.