Масажи

"Масажа лекува душата и тялото!"

Един от начините всички ние да се справим с напрежението и стреса в ежедневието.

Класически масаж

Този вид масаж ободрява и стимулира цялостно вашата психика и тяло. Влиянието му върху имунната и лимфната система както и кожата, стимулира и подобрява кръвообръщението, а също така и премахва токсините от тялото. Техниката за масаж е лека и отпускаща!Не се прилага при болки или някакъв дискомфорт!

Антистрес масаж

Масажната техника е насочена върху тези зони от тялото, които са подложени на най-голямо напрежение — шия, глава, гръб, рамене и стъпала.Не се прилага лечебна техника,а рефлексоторна.Чрез натиск върху определените зони или рефлексни точки по шията,главата, ръцете и ходилата.Може да има лек дикомфорт при масажа и след него в зоните,които се набляга!

Частичен масаж

Обхваща само горната или долната част на тялото,по избор на клиента!

Масаж с вендузи

Отпуска мускулно,раздвижва добре кръвообращението и лимфата.Възможно е посиняване в определените зони,където е сложена вендуза!

Детски масаж

Използват се подходящи похвати за децата!

Масаж за бременни

Не се прави силов масаж.Техниката е лека и дренираща!Прилага се при бременни след 3 месец!

Зонотерашия/Рефлексотерапия

В основата си е стимулиране на енергийния поток в тялото, чрез натиск върху определени зони или рефлексни точки по главата, ръцете и ходилата. По този начин се подобрява кръвоснабдяването, функционирането на нервната система, подпомага се работата на органите и се освобождава напрежението. Всичко това се основава на фактите, че тези зони и точки са проекция на всички органи и системи в тялото

Антицелулитен масаж

Можете да намалите обиколката на тялото си в сантиметри чрез антицелулитния масаж както и да изгладите т. н. портокалова кожа, чрез разбиване на мастните клетки.

 

Луксозни и екзотични спа масажи и ритуали

Aroma Lux Massage

Това е луксозен цялостен масаж на тялото с ароматни масла Yon-Ka, които имат релаксиращо и енергизиращо и детоксикиращо действие. Тази богата комбинация от етерични масла има силно ревитализиращо действие върху целия човешки организъм.

Aroma stone massage

Голяма част от спа процедурите, които се предлагат са с цел подобряване на хармонията между духа и тялото. Такъв е и масажът със студени, зелени камъни от дъното на Индонезийския океан както и масажът с топли, базалтови вулканични камъни от Перу. Един добър масаж с етерични масла на Yon-Ka действат енергизиращо и релаксиращо, помага на хората да преодолейт стреса и напрежението. Пълният релакс на нервната система и освобождаването от умората, води до подобряване на работоспособноста и виталитета на хората.

Candle treatment- Релаксиращ масаж със свещ

Интересно съчетанието между топлината на етеричните масла се предлагат в една уникална спа процедура. Тя се прави с ароматна свещ от топли благоуханни етерични масла за пълна релаксация на духа и тялото и едно незабравимо удоволствие.

Широдара аюрведа терапия

Тази Аюрведа терапия е класическа. Тя подобрява качеството на съня, концентрацията, предпазва нервната система от сътресения, подобрява растежа на косата и засилва зрението. Чрез тази терапия се намалява влиянието от стреса, както и чувството за безпокойство, страх, гняв и тревога. Основната цел, както и при останалите спа терапии е достигане на пълен релакс.

Aюрведа абхианга масаж

Този екзотичен масажен ритуал за цялото тяло е една уникална техника, предлагаща баланс и релакс. Това се постига чрез обливане на кожата със сусамово масло, което се втрива в кожата с леки, нежни и бавни движения. При Абхианга масажът цялостно се тонизират мускулите, подобряват се процесите на детоксикация както и кръвообращението и нервната система. Този Aюрведа масаж възстановява организма и повишава жизнените сили както и качеството на съня. Оказва и чудодейно влияние върху кожата.

Хавайски Ломи ломи масаж

Хавайският масаж Ломи-Ломи се гради върху философия, в основата на която стоят три основни принципа — докосване, любов и внимание. Този масаж е един от най — ефективните начини за борба с емоционалния или физическия стрес. Умелото прилагане на уникални масажни похвати, както и позитивната енергия и пълно внимание на терапевта, премахва емоционалните и физически блокажи. Именно за това той се оказва един най-важните холистични методи на лечение.

Secret De Beaute

Тази терапия предоставя едно сто процентово спа изживяване от Yon–Ka, чиято продължителност е само два часа. С тази процедура вие ще се поглезите и напълно ще се освежите, ще постигнете пълен баланс и невероятно самочувствие.

Secret De Beaute е терапия за пълно ексфолиране на тялото, отпускащ масаж, подхранваща маска за стъпалата и дълбоко овлажняваща маска за лице, постигната с невероятната комбинация от етерични масла и морски минерални соли.

Категории

Вашият коментар