Традиционни спа масажи

Арома масаж

Арома масаж с масла на цялото тяло на фирма Kneipp. Този ароматен масаж, базирайки се на принципите и техниките на аромотерапият, постига перфектен баланс и благосъстояние на духа и тялото.

Класически масаж

Класическият масаж ободрява и стимулира цялостно вашата психика и тяло. Влиянието му върху имунната и лимфната система както и кожата, стимулира и подобрява кръвообръщението, а също така и премахва токсините от тялото. Това е един много добър начин всички ние да се справим с напрежението и стреса в ежедневието.

Антистрес масаж

За пълен релакс на тялото можете да се възползвате от антистрес масаж, който е насочен върху тези зони от тялото, които са подложени на най-голямо напрежение — шия, глава, гръб, рамене и стъпала.

Рефлексотерапия

Рефлексотерапията в основата си е стимулиране на енергийния поток в тялото, чрез натиск върху определени зони или рефлексни точки по главата, ръцете и ходилата. По този начин се подобрява кръвоснабдяването, функционирането на нервната система, подпомага се работата на органите и се освобождава напрежението. Всичко това се основава на фактите, че тези зони и точки са проекция на всички органи и системи в тялото

Антицелулитен масаж

Можете да намалите обиколката на тялото си в сантиметри чрез антицелулитния масаж както и да изгладите т. н. портокалова кожа, чрез разбиване на мастните клетки.

Масаж “Шоколадово удоволствие”

За стимулиране на сетивата и освобождаване на напрежението, както и създаване на приятно усещане за комфорт се препоръчва масажът “Шоколадово удоволствие”. Това е масаж с топъл шоколад на цялото тяло, който хидратира, подхранва, подмладява и ревитализира кожата. Какаото стимулира производството на ендорфини, известни още като “хормони на щастието”.

Релаксиращ меден масаж

За хидратация, изглаждане и омекотяване на кожата се препоръчва цялостен масаж на тялото с една много успешна комбинация от масло от гроздови семки и натурален пчелен мед. Този релаксиращ меден масаж има силно детоксикиращо, тонизиращо и лечебно действие известно още от дълбока древност.

Масаж на главата и масажна яка

Интересно предложение е масажът на главата и масажната яка. Този отпускащ масаж влияе върху цялостното здравословно състояние на организма, премахва главоболието, умората и скованоста, а също така повишава изцяло тонуса.

Луксозни и екзотични спа масажи и ритуали

Aroma Lux Massage

Това е луксозен цялостен масаж на тялото с ароматни масла Yon-Ka, които имат релаксиращо и енергизиращо и детоксикиращо действие. Тази богата комбинация от етерични масла има силно ревитализиращо действие върху целия човешки организъм.

Aroma stone massage

Голяма част от спа процедурите, които се предлагат са с цел подобряване на хармонията между духа и тялото. Такъв е и масажът със студени, зелени камъни от дъното на Индонезийския океан както и масажът с топли, базалтови вулканични камъни от Перу. Един добър масаж с етерични масла на Yon-Ka действат енергизиращо и релаксиращо, помага на хората да преодолейт стреса и напрежението. Пълният релакс на нервната система и освобождаването от умората, води до подобряване на работоспособноста и виталитета на хората.

Candle treatment- Релаксиращ масаж със свещ

Интересно съчетанието между топлината на етеричните масла и техниките на Yon-Ka се предлагат в една уникална спа процедура. Тя се прави с ароматна свещ от топли благоуханни етерични масла за пълна релаксация на духа и тялото и едно незабравимо удоволствие.

Широдара аюрведа терапия

Тази Аюрведа терапия е класическа. Тя подобрява качеството на съня, концентрацията, предпазва нервната система от сътресения, подобрява растежа на косата и засилва зрението. Чрез тази терапия се намалява влиянието от стреса, както и чувството за безпокойство, страх, гняв и тревога. Основната цел, както и при останалите спа терапии е достигане на пълен релакс.

Aюрведа абхианга масаж

Този екзотичен масажен ритуал за цялото тяло е една уникална техника, предлагаща баланс и релакс. Това се постига чрез обливане на кожата със сусамово масло, което се втрива в кожата с леки, нежни и бавни движения. При Абхианга масажът цялостно се тонизират мускулите, подобряват се процесите на детоксикация както и кръвообращението и нервната система. Този Aюрведа масаж възстановява организма и повишава жизнените сили както и качеството на съня. Оказва и чудодейно влияние върху кожата.

Tresor des Mers- Масаж „Съкровищата на морето”

При този масаж се използва специален холистичен подход и специфична дренираща техника. Това е цялостен масаж с концентрат от морска вода, който хидратира и ревитализира кожата. Комбинира се с релаксиращ елексир, при който се отпускат мускулите и се намалява стреса или се използва дрениращ елексир за активиране на циркулацията и подобряване на лимфния дренаж.

Хавайски Ломи ломи масаж

Хавайският масаж Ломи-Ломи се гради върху философия, в основата на която стоят три основни принципа — докосване, любов и внимание. Този масаж е един от най — ефективните начини за борба с емоционалния или физическия стрес. Умелото прилагане на уникални масажни похвати, както и позитивната енергия и пълно внимание на терапевта, премахва емоционалните и физически блокажи. Именно за това той се оказва един най-важните холистични методи на лечение.

Традиционен Тайландски масаж

Този традиционен тайландски масаж се прави чрез натиск с длани, палци, лакти, колене, ходила. Използват се и различни стречинг позиции. Той включва елементи от акупресура чрез ритмични движения, стимулация на енергийните меридиани, както и елементи от упражнения по йога. Чрез тази терапия се подобрява подвижноста на тялото и физиологичните системи. Постига се по-добър баланс на жизнената енергия и стимулиране на имунната система.

Морска холистична терапия за тяло

Морската холистична терапия за тяло е една съблазняваща сетивата спа процедура, която е уникална релаксираща и ексфолираща, от която кожата спридобива невероятен кадифен вид. Тази терапия освобождава ума от негативните емоции и премахва физическото напрежение от цялото тяло. Необходима е специална атмосфера за нейното изпълнение – мека светлина на фона на успокояващи звуци от морето. Терапията е изцяло фокусирана върху релаксация и well-being. Вдъхновена от тайландските масажи, тя е едно истинско удоволствие за сетивата и тялото.

Морска Холистична Терапия за лице и тяло

Морската Холистична Терапия включва и подхранваща и хидратираща грижа и за кожата на лицето. След процедурата със солите и морското масло, които нежно изглаждат кожата, се използват затоплени на пара торбички от лен, пълни с лаванулови пъпки и морски кристали, които затоплят приятно тялото по време на масажа. Вие вдишвате техният хипнотичен аромат и едновревенно с това торбичките масажират вашите мускули и енергийни меридияни.

Secret De Beaute

Тази терапия предоставя едно сто процентово спа изживяване от Yon–Ka, чиято продължителност е само два часа. С тази процедура вие ще се поглезите и напълно ще се освежите, ще постигнете пълен баланс и невероятно самочувствие.

Secret De Beaute е терапия за пълно ексфолиране на тялото, отпускащ масаж, подхранваща маска за стъпалата и дълбоко овлажняваща маска за лице, постигната с невероятната комбинация от етерични масла и морски минерални соли.

Вашият коментар