Спа етикет

Сплендид Спа Клуб работи по най-високи световни стандарти. Ние не правим компромиси с качеството – разполагаме само с елитно оборудване и използваме единствено висш клас професионална спа козметика, а нашите терапевти са отлично подготвени професионалисти. За да можем да осигурим среда, осигуряваща цялостно СПА преживяване, молим нашите Клиенти да спазват общоприетия спа етикет.

Резервации

Сплендид Спа&Бюти Клуб работи само с предварително записани часове.От м. НОЕМВРИ 2019г. предоставихме и директна онлайн резервация! Нашите клиенти могат да резервират часовете си директно в нашия график. Ето линк към резервации :

Моля, правете Вашите резервации достатъчно рано, за да можем да посрещнем максимално добре Вашите желания за часове и услуги.

Ние разполагаме с терапевти от двата пола. Ако имате определени предпочитания, както и ако желаете точно определен терапевт, моля споделете ги по време на резервацията и ние ще се опитаме да отговорим на Вашите изисквания.

За да можете да се насладите на пълно спа изживявавне, моля елате поне 10 мин. преди записания час. В случай на закъснение сме принудени да намалим или напълно да откажем записаната терапия.

Резервация се отказава поне 24 часа предварително!

Ако имате специфични здравословни нужди, моля информирайте ни, за да можем да Ви предложим терaпии в унисон с Вашите специфични нужди.
Облекло

Като Клиент на Спледид Спа&Бюти Клуб за повечето терапии ще получите халат, чехли, бельо за еднократна употреба и други аксесоари, за да се потопите напълно в спа изживяването. Моля носете ги в общите части на спа центъра.

Въпреки че предоставяме среда с висока сигурност, Ви съветваме да не носите ценности. Сплендид Спа&Бюти Клуб не поема отговорност за изчезнали вещи.

Повечето терапии за тяло се извършват като сте напълно или частично съблечени. За да осигурим Вашия максимален личен комфорт, ние ще Ви предложим бельо за еднократна употреба или да носите бански констюм. Нещо повече, нашите терапевти са тренирани, в “изкуството на повиването” като в повечето случаи са открити само частите, върху които се работи към даден момент.
Комуникация

Вашето първокласно преживяване като Клиент на Сплендид Спа&Бюти Клуб и безупречното качеството на получените от Вас терaпии са от първостепенно значение за нас. Моля не се стеснявайте да комуникирате с Вашия терапевт признаци на дискомфорт или неща, които са важни за Вас по всяко време на терaпията като например температура, осветление, натиск, сила на музиката и др. Нашите терапевти са отлично тренирани професиналисти и ще отговорят на Вашите специфични изисквания.

Вашето мнение и обратна връзка са много важни за нас. Ние искаме да поддържаме среда на постоянно подобрение на услугите както и максимално добре да отговорим на Вашите високи изисквания. Моля споделяйте предложения, оплаквания, идеи или похвали с Управителя на спа центъра.
Други

Бъдете внимателни с излагане на слънце и получаване на определени терапии. Моля коментирайте това с терапевта.

За да можете Вие и другите Клиенти на Сплендид Спа&Бюти Клуб да получите максималното от своя престой, ние учтиво Ви молим да държите мобилните си телефони изключени по време на целия Ви престой в спа центъра.

За да поддържаме постоянна атмосфера на релакс и като куртоазия към останалите Клиенти, ние учтиво Ви молим да провеждате разговори в общите помещения на спа центъра в умерен и тих тон, незасягащ личното пространство на останалите.

Топли и студени напитки сесервират като комплимент от Сплендид Спа&Бюти Клуб.

Клиентите на Сплендид Спа&Бюти Клуб спазват високи етични и морални норми. За неуместно се счита:

* Сексуално офанзивно поведения спрямо персонала или останалите Клиенти
* Проява на агресивно нетрезво състояние
* Арогантно поведение спрямо персонала или останалите Клиенти

Благодарим Ви и Ви пожелаваме прекрасни и незабравими моменти на територията на Сплендид Спа&Бюти Клуб!