Стартираме програмата за отслабване с ексфолираща терапия. Тя има за цел да обнови и да почисти кожата, да я подготви за максималното усвояване на всички продукти, които ще се използват в следващите стъпки на програмата.

Ексфолиацията се извършва посредством абразивен пилинг, съчетаващ морски соли и маслен екстракт Chondrus crispus (зелено водорасло) . След ексфолиацията клиентът взема душ, а терапията завършва с хидратиращ продукт. Процедурата е с продължителност 40 мин.

Втората поред терапия е антицелулитен масаж, който се извършва върху проблемните зони.Това е дълбок, енергичен, мануален масаж. В него се използват лимфодренажни техники, които имат за цел силно да подобрят кръвообращението и лимфопотока, да разбият и разнесат натрупаните мастни депа. Масажът се извършва в рамките на 40 мин.
Програмата продължава с антицелулитна терапия с продукти на Phytomer -морска самозатопляща се кал, която има детоксикиращо действие и спомага  за редуцирането на мастните депа. Калта се използва като маска, нанася се върху проблемните зони  престоява 20 мин. През това време на клиента се прави масаж на скалпа, ходилата или ръцете. След това клиентът си взема душ и се нанася Oligoforce serum, стимулиращ отслабването на корема и бедрата. Прави се мануален антицелулитен масаж с гел, който спомага за отслабването на третираните места. Подобрява се качеството и видът на кожата и се активизира микроциркулацията. За финал се нанася подходящ антицелулитен крем. Продължителност- 60 мин.

Четвъртата терапия от процедурите за отслабване е маска пашкул-детокс.Тя цели детоксикиране на организма, включва специална маска пашкул-детокс, която съдържа зелена глина (монтморилонит)и водорасли. Маската активира потоотделянето за по-добро елиминиране на токсините. Към нея се добавя и детоксикиращ серум, който засилва действието й. Маската се нанася локално върху третираните зони. Клиентът се увива с термо одеало и престоява 20 мин., след което взема душ. Нанася се финален антицелулитен продукт.Терапията е с продължителност 60 мин.

Петата поред терапия с отслабващо действие и включва следните стъпки: масаж, оформяне на контура, антицелулитно действие и релаксация. Базирана на различни масажни техники, тази оформяща контура терапия има дрениращо и филтриращо действие, едновременно с това осигурява интензивна релаксация. В терапията се използва лосион, който топи мазнините и подобрява микроциркулацията. Течната му консистенция осигурява бърза и ефективна абсорбация. За масажа се използва затоплен активен масажен крем, който оформя контура на тялото и подобрява микроциркулацията. След апликиране на съответните продукти за уникален завършек на терапията, се нанася финална разкрасяваща пудра, която матира и прави кожата копринено мека и гладка .За максимален ефект този цикъл от процедури за отслабване се повтаря още веднъж, като процедурите се правят през 2-3 дни. Добре е цялата програма да бъде съчетана с подходяща диета, активен спорт и употреба на продукти за домашна грижа с антицелулитен, отслабващ и стягащ ефект.

Уникален почерк на терапиите за отслабване на Phytomer  е коктейл Oligomer  реминализиращо и детоксикиращо действие.

Вашият коментар