НОВО AROMA FUSION YON-KA!

Новата ароматерапевтична линия за тяло на Yon-Ka- Aroma Fusion е вече при нас.

Изберете своето фитоароматно пътешествие!

Четири нови комбинации от етерични масла, 100% натурални с доказана ефективност за терапия:

Aroma Lux DETOX– Разходка във Френския Прованс (лавандула и безсмъртниче)- изцяло мануален детоксикиращ, дрениращ масаж- 60 мин.

Aroma SCLUPTANT – Разходка в гората (кедър и кипарис) – Антицелулитен, тонизиращ масаж с мануални техники и масаж с бамбукови пръчки- 60 мин.

Aroma RELAX – Разходка в Полинезия (цвят от тиаре и жасмин) – Релаксиращ масаж масаж с манулни техники и вулканични камъни- 60 мин.

Aroma ENERGY– Разходка в Корсика (мандарина и сладък портокал)- Ребалансиращ, енергизиращ масаж, в комбинация с  рефлексотерапия- 60 мин.

Добавят се няколко капки от етеричните масла към базово масло, като клиента на място може да избере своят аромат, според ефекта на ароматните масла или според предпочитанията си.

Към серията има и три вида пилинг за тяло с различен размер на абразивните частици и различна сила, към който също се добавят няколко капки ароматен концентрат- лек пилинг с бамбук, гурме пилинг с кафява и бяла захар и пилинг с морски соли.

Освен това има и нова линия продукти за домашна грижа с 4 неустоими аромата.

За повече информация попитайте на рецепция или по телефона- 029559004, 0882066101

Цена на масажа- 59 лв.

Цена на пилинг- 39 лв.

Специална цена за Фитоароматно пътешествие- Пилинг + Масаж- 90 мин. – 88 лв.

Хидромасажна вана

Хидромасаж Цена
Арома хидротерапевтичен масаж 29 лв
Терапията с топла вода се използва за релаксиране и отпускане на тялото,освобождаване на ума от стреса и релаксиране на мускулно-ставния апарат.Хидро масажната вана представлява вана с монтирани в нея дюзи които са свързани с циркулационна помпа ,които правят точков масаж и подпомагат за пълното Ви отпускане и релакс.В съчетание с избраните от вас аромати

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Масажи

Масажи    
Антистрес масаж 60мин 54 лв.
Антистрес масаж 90мин 69 лв.
Класически масаж 60мин 54 лв.
Класически масаж 90мин 69 лв.
Частичен масаж 40мин 40 лв.
Масаж за бременни 60мин 54 лв.
Детски масаж 40мин 39 лв.
Масаж с вендузи 60мин 54 лв.
Зонотерапия по избор 30мин 35 лв.
45мин 40 лв.
Луксозни и Екзотични Ритуали    
Арома лукс масаж 60мин 59 лв.
Арома Стоун масаж/с вълканични камъни 105мин 89 лв.
Масаж със свещ 60мин 64 лв.
Широдара 45мин 59 лв.
Аюрведа Абхианга масаж 60мин 54 лв.
Хавайски Ломи Ломи масаж 60мин 64 лв.
Морска Холистична терапия 60мин 74 лв.
90мин 84 лв.
Oligomer Spa Phytomer-Възтановяващ и Реминерализиращ масаж 60мин 59 лв.

Парна баня

Парна баня 30 мин. 19лв.

Парната баня спомага за отварянето на дихателните пътища ,което подобрява дишането.Влажната топлина от нея помага за отварянето на лигавиците, това е много полезно за хора които страдат от астма и бронхит,синузит. Засилва метанболизма и може да помогне за загубата на телесно тегло.Парната баня спомага за ускореното потоотделяне , което от своя страна помага за премахване на токсините и прочистване на организма.

 Разликата между сауната и парната баня е като да сравниш сухо и мокро. Сауната изпуска сух и горещ въздух,докато парната баня изпуска мокър/влажен въздух.

Противопоказания:

Парната Баня е противопоказна при бременност, при хора със сърдечно съдови проблеми,онкологични заболявания, наскоро претърпяли травми на главния мозък и  при хора с разширени вени или капиляри.