ПРОМО ПАКЕТ

В нашата РЕЛАКС зона:
СПА ПАКЕТ "РЕЛАКС ЗА НЕЯ"                      2ч. 30мин.    148лв.
/Есфолиране на тяло+Масаж на тяло 60мин.+Терапия лице 60мин./

СПА ПАКЕТ "РЕЛАКС ЗА НЕГО"                    2ч. 30мин.    148лв.
/Ексфолиране на тяло+Масаж на тяло 60мин+Терапия лице 60мин или парна баня+рефлексотерапия/

“Splendid Lux” за двама                                  3ч. 00мин.    298лв.

/Парна баня+ Масаж на тяло 60мин.(за двама)+ Рефлексотерапия (за двама)+ Терапия на лице (за двама) /

Напитките са от Нас за Вас

Парафинотерапия

ТЕХНОЛОГИЯ.

Парафинът започва да се топи при 52˚-54˚С. това е едно от най-полезните свойства на този материал - топлинния му капацитет.Той затопля подлежащите тъкани и оказва известно налягане върху тях, което съдейства за по-дълбокото проникване и задържане на топлината, а също и на нанесените отдолу продукти.Има разнасящо, болкоуспокояващо и антиспазматично дейстие,особено благоприятно действа върху кожата. Подобряват се кръво- и лимфообращението, а също и трофиката;

Кожата след парафинотерапия  става еластична и гладка,невероятно мека и нежна. Може да се прилага по всяко време на годината, но най-осезаема е нуждата през зимните месеци, когато кожата е подложена на студ, влага и вятър. Не се препоръчва при проблемни капиляри.

Подходяща е:

- За суха, повяхнала, напукана и изтощена кожа
- За подмладяване, хидратиране, детокс и стягане
- При отоци, за еластична и гъвкава кожа

Има анти ейдж,хидратиращ и детоксикиращ/сауна/ ефект върху кожата.

При нас я предлагаме в следните варианти:

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ

-Парафинотерапия за тяло- за лечебен  и релаксиращ ефект

-Парафанго - за антицелулитен,стагащ кожата ефект

-Парафино терапия  или само маска на лице

-Парафино терапия или само маска на ръце и крака

НОВО AROMA FUSION YON-KA!

Новата ароматерапевтична линия за тяло на Yon-Ka- Aroma Fusion е вече при нас.

Изберете своето фитоароматно пътешествие!

Четири нови комбинации от етерични масла, 100% натурални с доказана ефективност за терапия:

Aroma Lux DETOX– Разходка във Френския Прованс (лавандула и безсмъртниче)- изцяло мануален детоксикиращ, дрениращ масаж- 60 мин.

Aroma SCLUPTANT – Разходка в гората (кедър и кипарис) – Антицелулитен, тонизиращ масаж с мануални техники и масаж с бамбукови пръчки- 60 мин.

Aroma RELAX – Разходка в Полинезия (цвят от тиаре и жасмин) – Релаксиращ масаж масаж с манулни техники и вулканични камъни- 60 мин.

Aroma ENERGY– Разходка в Корсика (мандарина и сладък портокал)- Ребалансиращ, енергизиращ масаж, в комбинация с  рефлексотерапия- 60 мин.

Добавят се няколко капки от етеричните масла към базово масло, като клиента на място може да избере своят аромат, според ефекта на ароматните масла или според предпочитанията си.

Към серията има и три вида пилинг за тяло с различен размер на абразивните частици и различна сила, към който също се добавят няколко капки ароматен концентрат- лек пилинг с бамбук, гурме пилинг с кафява и бяла захар и пилинг с морски соли.

Освен това има и нова линия продукти за домашна грижа с 4 неустоими аромата.

За повече информация попитайте на рецепция или по телефона- 029559004, 0882066101

Цена на масажа- 59 лв.

Цена на пилинг- 39 лв.

Специална цена за Фитоароматно пътешествие- Пилинг + Масаж- 90 мин. – 88 лв.

Хидромасажна вана

Хидромасаж

Цена

Арома хидротерапевтичен масаж

29 лв

Терапията с топла вода се използва за релаксиране и отпускане на тялото,освобождаване на ума от стреса и релаксиране на мускулно-ставния апарат.Хидро масажната вана представлява вана с монтирани в нея дюзи които са свързани с циркулационна помпа ,които правят точков масаж и подпомагат за пълното Ви отпускане и релакс.В съчетание с избраните от вас аромати

Противопоказания:

Хидромасажната ВАНА е противопоказна при бременност, при хора сърдечно съдови проблеми,онкологични заболявания, хора претърпяли травми на главния мозък и също така при хора с разширени вени и капиляри.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

ТРАДИЦИОННИ МАСАЖИ

ЛЕК НАТИСК:

Релаксиращ масаж               60мин         54 лв
/Изпълнява се на цялото тяло с леки, плавни и повърхностни движения!Подходящ за хора подложени на активен стрес и напрежение през  ежедневието!/ 90мин 69 лв.
Лимфен дренаж-това не е масаж а манипулация! 40мин 45 лв.
/Извършва се мануално на цялото тяло с повърхностни движения.Целта е да подпомагат оттичането на лимфата и намалява отока.Подходящ е за хора,които имат оттоци,задърждат течностти и имат нужда да изхвърлят излишната вода от организма си!/ 60мин 54 лв.
Масаж за бременни 60мин 54 лв.
/Масажа за бременни се прави с леки движения и се предлага на дамите след третия месец на бременността!/
СРЕДЕН НАТИСК:
Антистрес масаж 40мин 45 лв.
/Изпълнява  с умерено-силни движения!Целта е отпускане, редуциране на натрупаното напрежение , цялостно възстановяване на енергийния баланс в организма!Подходящ за хора подложени на активен стрес и напрежение през  ежедневието!/  60мин 56 лв.
90мин 69 лв.
Класически масаж  40мин 40 лв.
/Изпълнява  с умерено-силни движения!Целта е  тонизиране на мускулите, стимулиране на имунната система, подобряване на кръвообращението и изхвърляне на токсините от организма.Не се включва глава и корем! Подходящ всеки тип хора!/ 60мин 56 лв.
90мин 69 лв.
Спортен /Тонизиращ масаж 60мин 56 лв.
/Прави се на цялото тяло с динамични движения с цел подготовка на тялото за предстоящи натоварвания!Целта е да възстанови след активни спортни занимания,да премахне умората и е превенция на бъдещи травми. Включени са и стречинги с цел подобряване на опорно – двигателната система!Подходящ за активно спортуващи,изтощени и изморени хора!/
КОМБИНИРАН НАТИСК:
Лечебен масаж 30мин 39 лв.
/Прави се с акцент върху проблемна зона, която е предварително обсъдена с клиента!Целта е подобряване на целия тонус, укрепване на организма и отпускане на прекомерно – фиксирано напрежение в тялото. Подходящ за клиенти,които имат болки в дадена зона или  искат да се обърне внимание!/ 60мин 59 лв.
Парафинотерапия 60мин. 55 лв.
/Прави се с акцент върху проблемна зона, която е предварително обсъдена с клиента!Намазва се топъл парафин върху мястото,което е проблемно.Целта е отпускане на прекомерно – фиксирано напрежение. Подходящ за клиенти,които имат болки в дадена зона или  искат да се обърне внимание!/
СИЛЕН НАТИСК:
Силов/Дълбокотъканен масаж 60мин 59 лв.
/Прави се на цялото тяло със силови движения, съобразени с лимита на клиента. Целта е да подпомага за премахването на възпалителни процеси, подобрява еластичността на тъканите, действа благоприятно при обща скованост и срещу високите нива на стрес.Подходящ за хора,които предпочитат силово въздействие. Подходящ за спортуващи и поддържащи форма клиенти./
Рефлексотерапия 30мин 35 лв.
/Частично внимание чрез техники за длани или ходила!Може да се добавя в съчетание и с други масажи или процедури!/ 

Парна баня

Парна баня

30 мин.

19лв.

Парната баня спомага за отварянето на дихателните пътища ,което подобрява дишането.

Влажната топлина от нея помага за отварянето на лигавиците.Това е много полезно за хора които страдат от астма и бронхит,синузит.

Засилва метанболизма и може да помогне за загубата на телесно тегло.

Спомага за ускореното потоотделяне , което от своя страна помага за премахване на токсините и прочистване на организма.

 Разликата между сауната и парната баня е като да сравниш сухо и мокро. Сауната изпуска сух и горещ въздух,докато парната баня изпуска мокър/влажен въздух.

Противопоказания:

Парната Баня е противопоказна:

При бременност

При хора със сърдечно съдови проблеми,онкологични заболявания, наскоро претърпяли травми на главния мозък и  при хора с разширени вени или капиляри.