Хидромасажна вана

Хидромасаж Цена
Арома хидротерапевтичен масаж 29 лв
Терапията с топла вода се използва за релаксиране и отпускане на тялото,освобождаване на ума от стреса и релаксиране на мускулно-ставния апарат.Хидро масажната вана представлява вана с монтирани в нея дюзи които са свързани с циркулационна помпа ,които правят точков масаж и подпомагат за пълното Ви отпускане и релакс.В съчетание с избраните от вас аромати

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Парна баня

Парна баня 30 мин. 19лв.

Парната баня спомага за отварянето на дихателните пътища ,което подобрява дишането.Влажната топлина от нея помага за отварянето на лигавиците, това е много полезно за хора които страдат от астма и бронхит,синузит. Засилва метанболизма и може да помогне за загубата на телесно тегло.Парната баня спомага за ускореното потоотделяне , което от своя страна помага за премахване на токсините и прочистване на организма.

 Разликата между сауната и парната баня е като да сравниш сухо и мокро. Сауната изпуска сух и горещ въздух,докато парната баня изпуска мокър/влажен въздух.

Противопоказания:

Парната Баня е противопоказна при бременност, при хора със сърдечно съдови проблеми,онкологични заболявания, наскоро претърпяли травми на главния мозък и  при хора с разширени вени или капиляри.