Отстъпки за клиента

Програма”Депозит

Уважаеми клиенти при депозиране на определена сума при нас Вие ще може да се възползвате от всички процедури, които предлагаме, като според размера на депозита получавате съответната процентна отстъпка:

Депозит от 100 до 400лв. - -5%

Депозит от 401 до 800лв. - 10%

Депозит от 801 до 1500лв. - -15%

Депозит от 2500лв. - -20%

Депозита може да се изполва от Вас и Вашите близки,които идват при нас.

Направените от Вас депозити имат  8 месеца валидност.

Сумата на депозит не може да бъде върната на клиента след започване на използването му,но може да бъде преостъпена на негов близък след като клиента се е съгласил с това.

Програма "Лоялен клиент"

Програма "Лоялни клиенти"е за всеки един редовен лоялен клиент, който ни посещава всяка седмица, в продължение на един месец.

Може да бъде предоставена еднократна процентна остъпка от -20% на избрана процедура от Вас /или подарък процедура по наш избор /

Програма "Подари ваучер"

Splendid Spa&Beauty предлага вариант за закупуване на подаръчни ваучери за конкретни процедури или за определена стойност.

Напомняме ви,че имаме постоянна кампания за именници, която е с процентна отстъпка от - 15% отстъпка за закупуване на подарък ваучер за именник.

Човекът,който подарява ваучера при нас,ще се възполва от -15% отстъпка при 1во посещение на процедура по избор в рамките на 3 месеца след закупуването му.

За Ваше улеснение ние можем да изпратим луксозният ваучер до Вас с куриер на посочен от Вас адрес!

За стойност над 100лв., доставката е за наша сметка.