МИКРОБЛЕЙДИНГ

Здравейте!

Казвам се Радостина Тодорова, позната още като Joy Todorova в социалните мрежи.

През 2019-та година преминах професионален курс по микроблейдинг и Phi шейдинг при невероятната Кети Симеонова, която е мастър за академия PhiBrows - най-известната и професионална академия в света. Освен това имам завършен с отличие курс за козметик, познаващ анатомията и работещ върху крехката кожа на човешкото лице.

За мен професията ми не е просто начин за преживяване. За мен микроблейдингът е страст, но и огромна отговорност. Всеки един от клиентите ми заслужава най-доброто, затова отделих безброй часове, дни, седмици и месеци в подготовка, преди да пристъпя към същинската работа, защото знаех, че компромис с човешкото лице не бива да бъде правен! Към това мое начинание ме привлече чувството, което изпитах, когато сама се подложих на процедурата.

Дълги години имах комплекс, поради несъразмерни и рехави вежди. Мислех, че всички околни ме гледат именно във веждите и отделях време да ги рисувам всеки ден…. време, което можех да оползотворя по много различни и приятни начини. Въпреки досадното рисуване, никога не успявах да направя двете вежди еднакви, а понякога просто се отказвах от целия грим заради тях и оставах вкъщи. За съжаление не преувеличавам. И знам, че за много други хора също като мен веждите са рамката на лицето, без която не могат. Когато за пръв път се видях с микроблейдинг, заплаках от радост и знаех, че искам да накарам много други жени да усетят това, което изпитах самата аз в този момент!

Точно тогава се роди една мечта…. която днес е реалност! :))

Оставяме линк към моят инстаграм профил за микроблейдинг,където ще намерите снимки на мои клиенти  Joy Todorova Microblading