ТРАДИЦИОННИ МАСАЖИ

ЛЕК НАТИСК:

Релаксиращ масаж               60мин         54 лв
/Изпълнява се на цялото тяло с леки, плавни и повърхностни движения!Подходящ за хора подложени на активен стрес и напрежение през  ежедневието!/ 90мин 69 лв.
Лимфен дренаж-това не е масаж а манипулация! 40мин 45 лв.
/Извършва се мануално на цялото тяло с повърхностни движения.Целта е да подпомагат оттичането на лимфата и намалява отока.Подходящ е за хора,които имат оттоци,задърждат течностти и имат нужда да изхвърлят излишната вода от организма си!/ 60мин 54 лв.
Масаж за бременни 60мин 54 лв.
/Масажа за бременни се прави с леки движения и се предлага на дамите след третия месец на бременността!/
СРЕДЕН НАТИСК:
Антистрес масаж 40мин 45 лв.
/Изпълнява  с умерено-силни движения!Целта е отпускане, редуциране на натрупаното напрежение , цялостно възстановяване на енергийния баланс в организма!Подходящ за хора подложени на активен стрес и напрежение през  ежедневието!/  60мин 56 лв.
90мин 69 лв.
Класически масаж  40мин 40 лв.
/Изпълнява  с умерено-силни движения!Целта е  тонизиране на мускулите, стимулиране на имунната система, подобряване на кръвообращението и изхвърляне на токсините от организма.Не се включва глава и корем! Подходящ всеки тип хора!/ 60мин 56 лв.
90мин 69 лв.
Спортен /Тонизиращ масаж 60мин 56 лв.
/Прави се на цялото тяло с динамични движения с цел подготовка на тялото за предстоящи натоварвания!Целта е да възстанови след активни спортни занимания,да премахне умората и е превенция на бъдещи травми. Включени са и стречинги с цел подобряване на опорно – двигателната система!Подходящ за активно спортуващи,изтощени и изморени хора!/
КОМБИНИРАН НАТИСК:
Лечебен масаж 30мин 39 лв.
/Прави се с акцент върху проблемна зона, която е предварително обсъдена с клиента!Целта е подобряване на целия тонус, укрепване на организма и отпускане на прекомерно – фиксирано напрежение в тялото. Подходящ за клиенти,които имат болки в дадена зона или  искат да се обърне внимание!/ 60мин 59 лв.
Парафинотерапия 60мин. 55 лв.
/Прави се с акцент върху проблемна зона, която е предварително обсъдена с клиента!Намазва се топъл парафин върху мястото,което е проблемно.Целта е отпускане на прекомерно – фиксирано напрежение. Подходящ за клиенти,които имат болки в дадена зона или  искат да се обърне внимание!/
СИЛЕН НАТИСК:
Силов/Дълбокотъканен масаж 60мин 59 лв.
/Прави се на цялото тяло със силови движения, съобразени с лимита на клиента. Целта е да подпомага за премахването на възпалителни процеси, подобрява еластичността на тъканите, действа благоприятно при обща скованост и срещу високите нива на стрес.Подходящ за хора,които предпочитат силово въздействие. Подходящ за спортуващи и поддържащи форма клиенти./
Рефлексотерапия 30мин 35 лв.
/Частично внимание чрез техники за длани или ходила!Може да се добавя в съчетание и с други масажи или процедури!/