Козметични терапии

Splendid SPA Club предлага на своите Клиенти козметични терапии на елитните френски професионални марки Yon-Ka и PHYTOMER:

YON-KA

YON-KA e висш клас професионална френска козметика. Продуктите се произвеждат единствено в Лаборатория Мулталер в Париж, което е сигурна гаранция за качество.

YON-KA е марка, която е известна в цял свят със своя изключително висок професионализъм и качество. Козметичните продукти се разпространяват само в селективни козметични салони, спа центрове и клиники.

Уникалното и различното в YON-KA е синергичното включване на етерични масла и растителни екстракти в един и същ козметичен продукт, което безспорно повишава ефективността му. Лаборатории Мулталер наричат това свое откритие Био-Интегрирана Растителна Терапия.

Освен изобилие от етерични масла и растителни екстракти, днес в продуктите YON-KA откриваме още и плодови киселини, морски екстракти, както и много други активни компоненти.

“Съкровището” на YON-KA е съчетанието на 5 основни етерични масла – Лавандула, Здравец, Розмарин, Кипарис и Мащерка, които имат изключителен ефект върху кожата и присъстват в различни концентарации в над 60% от козметичните продукти на марката.

Какво означава YON-KA?
YON е името на древна река, известна с пречистващата, живителна сила на водите си. Yon е и най-малката градивна частица на материята, намираща се в постоянно движение.
КА – в страната на Египетските фараони така се е наричала вътрешната енергия, която всеки индивид носи в себе си.
Името YON-KA e символ на постоянно обновление, пречистване и развитие.

Философията YON-KA:
Продуктите и терапиите YON-KA помагат на кожата да намери своя идеален баланс, хармония и жизнена енергия, благодарение на Био-Интегрираната Растителна Терапия.

Концепцията YON-KA:
Индивидулна терапия за всеки един клиент в зависимост от специфичните нужди и състояние на неговата кожа.

YON–KA гарантира незабавни резултати!

.

PHYTOMER

PHYTOMER е първата козметична марка в света, която транспонира преимуществата на морския свят в модерната козметология и сътвори уникална философия за красота чрез създаване на морска козметика. Познавайки до съвършенство предимствата на морския свят – източник на живот, енергия, баланс и благоденствие, PHYTOMER предлага най-доброто за здравето и красотата на кожата.

От самото създаване на марката в Сен Мало, Франция , PHYTOMER /което означава „растения от морето”/ поддържа своя футуристичен подход към красотата.

PHYTOMER НЕ ПРЕОТКРИВА ТОВА, КОЕТО ПРИРОДАТА ВЕЧЕ Е СЪЗДАЛА, А ГО АДАПТИРА КЪМ НУЖДИТЕ НА МОДЕРНАТА КОЗМЕТОЛОГИЯ.

.

МОРЕТО И ВОДОРАСЛИТЕ: НАЙ-ОБШИРНАТА ОБЛАСТ ЗА НАУЧНO – ИЗСЛЕДOВАТЕЛСКИ ПРОУЧВАНИЯ В СВЕТА

Морето, източникът на живота, покрива 80% от земната повърхност и съдържа всички елементи /олигоелементи, минерали, витамини и др./, които са незаменими за жизнеността на кожата и баланса на тялото. Съществуват 35,000 вида водорасли и всички те съдържат в себе си богатствата на морския свят в концентрация до 50,000 пъти. Научно–изследователските лаборатории на Phytomer продължават да изследват дълбочините на океана в търсене на все по-ефективни морски съставки и решения.

.

УНИКАЛЕН НАЧИН НА ДОБИВАНЕ И СЪХРАНЕНИЕ НА ВОДОРАСЛИ

PHYTOMER е единствената лаборатория в света, която запазва всичките си активни съставки в цялостен вид и ги включва в продуктите си като използва изцяло естествени процеси на добиване и обработка. Процесът на лиофилизация запазва без промени структурата и строежа на водораслите и морската вода. PHYTOMER е единствената лаборатория в света, която лиофилизира морска вода, извличйки уникалната активна съставка Oligomer. Този концентрат от морска вода, която е само частично обезсолена, съдържа всичките 104 олигоелемента, които са безценни за здравето на кожата. Включен в състава на повечето продукти на PHYTOMER, Oligomer подържа епидермиса здрав, минерализира и балансира кожата преди тя да бъде подложена на специфично третиране – хидратиране, анти-ейдж, лифтинг и др.

.

ПОСТОЯННИ ИНОВАЦИИ И ИНТЕГРИРАН ПРОИЗВОДСТВЕН ПРОЦЕС

За да гарантира и съхрани резултатите от своите изследвания и проучвания, PHYTOMER регистрира патенти за по-големите си открития. По-значимите патенти на са: Marine Spring Water /за анти-ейдж грижа/, Adinergine, Marine Inhibitine , Halopteris Scoparia / в продуктите за отслабване / и др.

В научно-изследователския център на фирмата работят и повече от 20 научни сътрудници, чиято единствена задача е да изследват дълбочините на моретата в търсене на още по-ефективни съставки и решения. Най-новите открития на PHYTOMER подчертават превъзходството на тяхното ноу-хау и потвърждават световното лидерство на марката в областта на морската козметика.

.

PHYTOMER – ОТГОВОРНОСТ ЗА НЕПРЕКЪСНАТО РАЗВИТИЕ И УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ

Phytomer е първата козметична марка, която си поставя за цел да защитава нашите морета и океани, да опознае природата, нейното биологично разнообразие и нейните екосистеми, за да може да контролира и защитава ресурси й.

Реколтата от водорaсли идва от естествени находища. Те се събират координирано съобразно с репродуктивния им период. Използва се специална техника на отглеждане, при която се преместват определени видове от естествените им находища и се култивира само необходимото количество. Нещо повече – фирмата отглежда застрашени видове, които по-късно могат да бъдат внедрени в тяхната естествена среда. По този начин се обединяват от една страна основните принципи за развитие и усъвършенстване на марката и от друга – запазване на екологичното равновесие на Океана.

.

PHYTOMER: СПЕЦИФИЧНИ, ОРИГИНАЛНИ И ЕФЕКТИВНИ ПРОФЕСИОНАЛНИ ТЕРАПИИ

Phytomer предлага оригиналени терапии, чрез които се откроява опита и професионализма на терапевтите. Това е марката, която предлага възможност за максимално възползване от богатствата на морския свят при различните терапии.

.

РЕФЛЕКСОТЕРМАЛЕН МЕТОД: ЕКСКЛУЗИВНА ПРОЦЕДУРА

Автентичен и уникален ритуал за красота, който съчетава морски съставки и оригинална техника на прилагане. Чрез стимулиране на рефлексните зони на тялото /гръб, стъпала и длани/, Рефлексотермалният метод помага за отстраняване на стреса и напрежението и повишава ефекта от козметичните терапии. Този холистичен подход комбинира благоденствие, красота и спокойствие за тялото и духа.

.

ПОДОБРЯВАНЕ НА ВЪЗПРИЕМЧИВОСТТА КЪМ ТЕРАПИИТЕ ЧРЕЗ ПОТАПЯЩА ФАЗА

Всяка от терапиите за лице и тяло започва с Потапяща фаза. Тази изцяло фокусирана върху морето фаза помага за лесно отстраняване на напрежението и за по-добър релакс на клиентите. Първата стъпка е прилагане на самозатоплящата се, бълбукаща морска кал – уникален патентовна продукт на Phytomer, който събужда сетивността на рефлексните зони. По време на цялата терапия, неповторимата морската кал, наричана още “шампанско от морето” отделя топлина и хиляди микро-балончета, които деликатно се грижат за гърба на клиента. Моментът има магическо въздействие за пълната релаксация!

Втората стъпка включва пулверизиране на Sea Mist – с аромат на морски бриз, морска лавандула и нежна музика от дълбините на океана за пълно „потапяне”и блаженство. Клиентите се понасят по вълните и забравят за своите грижи…
Научно изследвано и доказано е, че по време на потапящата фаза нивото на кортизол, хормонът на стреса намалява средно с 48%.

.

СПЕЦИФИЧНИ ПРОФЕСИОНАЛНИ ПРОДУКТИ

100% натурални морски продукти, дерматологично тествани за толерантност и ефикасност. Phytomer осигурява изпреварващи козметични решения, специфични формули и уникални техники.