Новини

НОВА ТЕРАПИЯ ЗА ЛИЦЕ ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА ОТ YON-KA

SENSITIVE- Лечебно третиране на чувствителна кожа и купероза След терапията се намалява чувствително...

АНТИЦЕЛУЛИТНА ПРОГРАМА ПРОМОЦИЯ

В Сплендид спа клуб ползваме най-съвременните мануални методики за борба с целулита, за изглаждане и...

ОНЛАЙН МАГАЗИН!

Заповядайте в нашия интернет магазин- http://inter-spa.com Вече може да закупите любимите си продукт...

ПРОФЕСИОНАЛЕН ГРИМ

Работим с професионална козметика Kryolan ( http://kryolan.com/index.php), Bobbi Brown (http://www.bobbibrowncosmetics.com/index.tmpl ), M.A.C (http://www.maccosmetics.com/index.tmpl ) и др.

 Всеки професионален грим включва база, която осигурява добра основа за работа, осветители и затъмнители, които моделират лицето, фон дьо тен (според вида кожа), трансперантна (лека) пудра, подходяща за всеки тип кожа и цветната козметика, която включва очи, руж, червило, вежди и спирала (по избор на клиента).

Пробен грим

 Пробния грим представлява изпробване на различни вариaнти на грима до постигане на желания от клиента резултат, като той включва всички професионални продукти, които ще се използват и на празничния ден.

Продължителността зависи от броя на изпробваните варианти / Цена: 40лв.

 

Дневен грим

 Ползват се по-нежни и леки нюанси на цветовете. Матовите цветове изглеждат по-естествено и по-лесно се сливат с основата. Топлите нюанси и земните тонове са подходящите за деня.

Продължителност : 30 мин. / Цена: 50лв.

 

Вечерен (официален) грим

Тук можем да си позволим по-наситени, тъмни или ярки цветове, брокати, изкуствени мигли или снопчета, като всичко ще бъде съобразено с цялосната визия и стайлинг. Към този тип грим вкючваме булченския и абитуриентския грим, като те могат да бъдат с по-леки цветовe по избор на клиента.

Продължителност : 40 мин. / Цена: 60лв.


Пробният грим е  желателен, защото той ще ви даде представа какво да очаквате и ще ви спести неудобството на вземане на различни решения в натоварения празничен ден.

By admin  ное 10th 2011 Posted in Козметични терапии  No Comments »

Leave a Reply